Δεν είναι η ώρα να ζητάτε αυξήσεις του μισθού σας κε Στεργίου (Video)

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔΑ πριν λίγες μέρες, ο κ. Στεργίου έθεσε επίμονα το θέμα της αύξησης των αμοιβών των αιρετών της αυτοδιοίκησης.

Πραγματικά δεν ξέρουμε σε ποιο κόσμο ζει ο κ. Στεργίου.

Του λέμε λοιπόν ότι σε αυτόν τον κόσμο και συγκεκριμένα στην πατρίδα μας, τα τελευταία έξι χρόνια έχει μειωθεί το ΑΕΠ κατά 25% με πρόβλεψη για νέα πτώση και φέτος και του χρόνου.

Πολλοί υπάλληλοι στον ιδιωτικό τομέα, έχουν χάσει τη δουλειά τους. Έτσι η ανεργία από 9% έχει φτάσει το 26%, η ανεργία των νέων έχει ξεπεράσει το 50%.

Ο βασικός μισθός είναι μόλις 510 Ευρώ, οι συντάξεις έχουν μειωθεί σημαντικά, οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση έχουν χάσει ο καθένας τους πάνω από 40% των αποδοχών τους σε έξι χρόνια.

Τι λέτε λοιπόν κ. Στεργίου; Δεν πρέπει και οι αιρετοί να υποστούν κι αυτοί κάποιες μειώσεις; Οι οποίες μάλιστα είναι περίπου 35%;

Βέβαια οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον κ. Στεργίου ότι παραμένει σταθερός στις απόψεις του για το θέμα της μη μείωσης των αποδοχών του. Θυμίζουμε την από 14/9/2011 επιστολή του προς τον τότε Υπουργό Οικονομίας κο Βενιζέλο, με την οποία του διαμαρτύρονταν για τη μείωση των αποδοχών του…

Δείτε εδώ την επιστολή της 14/9/2011

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.