Δήμητρα Κεχαγιά: H ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι η μοναδική σταθερή, αξιόπιστη δύναμη που δικαιώθηκε και αποτελεί την μόνη εναλλακτική λύση. Στόχος η 1η θέση την πρώτη Κυριακή των εκλογών και η νίκη τη 2η

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι σήμερα η μοναδική σταθερή, αξιόπιστη δύναμη που δικαιώθηκε και αποτελεί στην εναλλακτική λύση για το Δήμο Πεντέλης, επεσήμανε μεταξύ άλλων η επικεφαλής της Συμπολιτείας Δήμητρα Κεχαγιά σε συνέντευξη που παραχώρησε προς τον τοπικό τύπο.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Κεχαγιά στάθηκε με έμφαση σε τρία βασικά σημεία τονίζοντας τα εξής:

«Πρώτον, με τη σημερινή δημοτική αρχή η πόλη έχει πέσει σε λήθαργο, διότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε σε επίπεδο υποδομών, ενώ παράλληλα έχει επιβαρυνθεί και η καθημερινότητα.  Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Στεργίου δεν μπορεί να είναι ο Δήμαρχος της επόμενης δεκαετίας, τον έχει προσπεράσει η εποχή μας και η πόλη, που έχει ήδη χάσει εννέα χρόνια και δεν μπορεί να χάσει άλλα τέσσερα.  Αυτές τις διαπιστώσεις που η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ έχει κάνει εδώ και 8 χρόνια, σήμερα τις αποδέχονται και αρκετοί άνθρωποι που πορεύθηκαν μέχρι χθες με τον κ. Στεργίου.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, είναι σήμερα η μοναδική σταθερή, αξιόπιστη δύναμη που δικαιώθηκε και αποτελεί στην εναλλακτική λύση για την πόλη. Και αυτό γιατί διαθέτει πολλά και νέα στελέχη που έχουν εμπειρία, γνώση δημόσιας διοίκησης, όραμα και κυρίως έχουν μάθει να λειτουργούν συνθετικά και συλλογικά.

Στόχος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η 1η θέση την πρώτη Κυριακή των εκλογών και η νίκη τη 2η Κυριακή.  Για το στόχο αυτό εργάζονται τόσο η επικεφαλής, όσο και η πληθώρα των στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Δεύτερον, οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική. Ένα σύστημα που δεν διασφαλίζει τη σταθερότητα στη διοίκηση του δήμου, άρα υπάρχει κίνδυνος να έχουμε χαμηλότερη ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ απέναντι σε αυτό το σύστημα τοποθετείται υπεύθυνα.

‘Οπως έπραξε μέχρι σήμερα, το ίδιο θα πράξει την Πέμπτη στο ΔΣ στην ψήφιση του προϋπολογισμού. Θα ψηφίζει σταθερά την επόμενη τετραετία, όλες τις αναγκαίες λειτουργικές δαπάνες για την ομαλή λειτουργία του δήμου, καθώς και το τεχνικό πρόγραμμα.

Για αυτό καλούμε σήμερα, την επίσης μεγάλη παράταξη της πόλης μας, αυτή του κ. Στεργίου, να δεσμευθεί σε αυτή τη λειτουργία, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν ότι την επομένη των εκλογών και ο Δήμος θα λειτουργεί και έργα θα γίνονται στην πόλη. Το ίδιο καλούμε να πράξουν και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Πιστεύουμε ότι είναι υπεύθυνη στάση για το σύνολο της αυτοδιοίκησης.

Τρίτον, οι άξονες του προγράμματος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι τρεις:

  1. Διαμόρφωση των όρων για το μέλλον της πόλης. Εδώ μιλάμε για ολοκλήρωση των αναγκαίων πολεοδομικών διαδικασιών, την απόκτηση αναγκαίων χώρων για το δήμο, τη δημιουργία νέων υποδομών στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό, στο πολιτισμό. Ανάδειξη του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού πλούτου του βουνού.
  2. Η βελτίωση της καθημερινότητας που έχει επιβαρυνθεί αισθητά από τις παραλήψεις της σημερινής δημοτικής αρχής. Η καθαριότητα έχει επιβαρυνθεί, η ασφάλεια στην πόλη είναι ανύπαρκτη, η κατάσταση δρόμων και πεζοδρομίων κακή, κυκλοφοριακό και στάθμευση, όπου οκτώ χρόνια δεν έγινε απολύτως τίποτε.
  3. Να περάσουμε το Δήμο μας και τους πολίτες του, στην ψηφιακή εποχή, που δυστυχώς δεν ξεκίνησε ποτέ στο Δήμο μας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η Δήμητρα Κεχαγιά αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ λέγοντας ότι θα είναι ευρύ, ανανεωμένο, θα απαρτίζεται και από νέα στελέχη που έχουν εμπειρία, γνώσεις, δυνατά βιογραφικά, γεγονός που δημιουργεί μια ιδιαίτερη δυναμική για την πόλη.  Όσο για την ίδια υπενθύμισε ότι είναι ήδη Δημοτικός Σύμβουλος πάνω από 10 χρόνια, διετέλεσε Αντιδήμαρχος έως το 2010, ενώ παράλληλα έχει την εκπαιδευτική υποδομή και εμπειρία που της παρέχουν το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς και η Σχολή Δημόσιας Διοίκησης στα οποία και έχει φοιτήσει, ενώ παράλληλα έχει γνώση και σημαντική εμπειρία από την ενασχόληση της στη δημόσια διοίκηση, στην αυτοδιοίκηση και στα πολεοδομικά και τεχνικά θέματα.

«Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, έχουν την ικανότητα την εμπειρία και τις γνώσεις, ώστε να υπηρετήσουν και τους τρεις προγραμματικούς μας στόχους», κατέληξε η Δήμητρα Κεχαγιά.

Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις στελεχών, η Δήμητρα Κεχαγιά τόνισε ότι το 85% των στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ εξακολουθούν να είναι μέλη της παράταξης, είναι ενεργά και παρόντα στην προσπάθεια του συνδυασμού προς τις εκλογές, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη αισιοδοξία για νίκη τον επόμενο Μάιο.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.