ΓΚΡΕΤΣΑ Ελένη

Γεννήθηκε στην Αθήνα κάτοικος Νέας Πεντέλης απο το 1990 παντρεμένη με τον Γ. Ζαρναβέλη, έχουν μία κόρη την Αγγέλικα  Μηχανικό Παραγωγής & Διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης.

Εργάζεται ως  Διοικητική Διευθύντρια της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, τ.Τμηματάρχης  Διοικητικής-Οικονομικής  Υπηρεσίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών – Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Με σπουδές  στη Διοίκηση  & Δημόσιες Σχέσεις, με εκπαίδευση στη Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και με Διεθνές Μεταπτυχιακό  στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το  University of East London. Έχει    ολοκληρώσει το πρόγραμμα  Προαγωγή Ψυχικής Υγείας της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ μετεξελιχθέν σε Μεταπτυχιακό καθώς και  το πρόγραμμα Συμβουλευτική Counselling του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

        Σήμερα είναι :

  • Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης
  • Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Πεντέλης
  • Β’ Αντιπρόεδρος  του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων-Πεντέλης

Εχει διατελέσει :

  • Mέλος του ΟΚΠΑ 2014-2019
  • Μέλος της Β Θμιας Σχολικής Επιτροπής 2019-2022

Εχει αναπτύξει πληθώρα καινοτόμων δράσεων ενημέρωσης των Συμπολιτών της στο Δήμο Πεντέλης, στον  τομέα Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής,  από το 2014 έως σήμερα

             Εχει  πλούσια και  μακρόχρονη ενεργή δράση για την Προαγωγή της Ψυχικής  Υγείας καθώς και για την καταπολέμηση του Στίγματος στην ψυχική ασθένεια.

  • Εκλέγεται  Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της  Εταιρείας Προληπτικής Ψυχιατρικής  από το 2016 έως σήμερα

«να οδηγείσαι και να φτάνεις προς αυτό που σε υπερβαίνει» Ο.Ελύτης