ΓΙΑΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος

Δρ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  Κ.  ΓΙΑΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Νοσηλευτής,  ΜSc., PhD.
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ
Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας
« ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ – ΑΜ. ΦΛΕΜΙΝΓΚ» Γ.Ν.Α.
Συντονιστής Νοσηλευτικών Μονάδων
Covid -19 &  Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής –Ψυχογενούς Ανορεξίας

 

 • Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία στις 9/7/1967, οι γονείς μου ήταν μικρασιατικής καταγωγής, ο πατέρας μου από τη Σμύρνη και η μητέρα μου από την Κωνσταντινούπολη. Είμαι έγγαμος με την Μαίρη Στάη έχω δύο κόρες, διαμένω στα Μελίσσια από το 2007,
 • Τελείωσα το 1ο Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας [1985], αριστούχος απόφοιτος του Α΄ Τμήματος Νοσηλευτικής της Σ.Ε.Υ.Π. του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ [1989], αριστούχος κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις «ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ», της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ [2009], αριστούχος Διδάκτωρ Αναισθησιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ [2016].
 • Επιστημονικός Συνεργάτης του Π.Μ.Σ «ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ [2010-σήμερα].Δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Ξενόγλωσσα Περιοδικά με κριτές, συμμετοχές σε Ημερίδες, Σεμινάρια & Συνέδρια Νοσηλευτικά και Ιατρικά, σχετικά με το γνωστικό μου αντικείμενο. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος & Πρόεδρος Οργανωτικής – Επιστημονικής Επιτροπής σε Πανελλήνια Συνέδρια. Είμαι Αναπληρωτής Διευθυντής Σύνταξης του Επιστημονικού Ηλεκτρονικού Περιοδικού «HEALTH & RESEARCH» του ΠΜΣ «ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» του ΕΚΠΑ.
 • Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Νοσηλευτικής Έρευνας & Εκπαίδευσης ΕΕΝΕΕ.
  Αιρετό Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος Ε.Ν.Ε. (Ν.Π.Δ.Δ.)
 • Εργάζομαι στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» Γ.Ν.Α. από το [1989 – σήμερα] έχω 34 έτη επαγγελματικής εμπειρίας, έχοντας περάσει από διάφορα Τμήματα και διάφορες θέσεις ευθύνης. Είμαι Μέλος της Επιτροπής Έρευνας  του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, Αν. Πρόεδρος του 6ου Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Συγκροτήματος των Νοσοκομείων «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ – ΑΜ. ΦΛΕΜΙΓΚ Γ.Ν.Α. – Γ.Ν. ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ»,

Αιρετό Μέλος του Δ .Σ. του Σωματείου Εργαζομένων [2021-2024].
Μέλος της  Επιτροπής Διαχείρισης  Αποβλήτων της Οργανικής  Μονάδας «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»

 • Μετά  χαράς αποδέχτηκα την  πρόταση – πρόσκληση της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά να συμμετάσχω στο συνδυασμό της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» γιατί το σχέδιο, οι προσδοκίες και το μέλλον που οραματίζεται για το Δήμο μας, με βρίσκουν σε πλήρη ταύτιση.

Αποτελεί τιμή που μου δίνεται η δυνατότητα να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου, στην ικανοποίηση των  αιτημάτων τους, και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό.

 • Σε μια εποχή με μεταβαλλόμενες προκλήσεις θεωρώ υποχρέωσή μου να συμμετέχω ενεργά στις αποφάσεις και στα έργα που προάγουν τη βιωσιμότητά του και την ποιότητα ζωής στο Δήμο μας.

Θα ήθελα την υποστήριξη σας για να συνεχίσουμε το Όραμα και το έργο της Δημάρχου
μας Δήμητρας Κεχαγιά στο Δήμο Πεντέλης, ώστε να κάνουμε την Πόλη μας λειτουργική, φιλική, όμορφη,καθαρή, ασφαλής  για τους κατοίκους της και βιώσιμη για το μέλλον.

 

Αποφάσισα να συμμετέχω στις προσεχείς  αυτοδιοικητικές  εκλογές την 8η Οκτωβρίου 2023:

 • Γιατί ως επαγγελματίας υγείας διαθέτω υψηλό αίσθημα ευθύνης, ισχυρή θέληση προσφοράς,  ενσυναίσθηση,  έχω μάθει να βοηθώ τους συνανθρώπους μου, και στις δύσκολες καταστάσεις να  διαχειρίζομαι τους κινδύνους και να πετυχαίνω καλά αποτελέσματα.
 • Γιατί αφουγκράζομαι τις ανάγκες των πολιτών πασχόντων και μη  και προσπαθώ να δίνω καινοτόμες λύσεις.
 • Γιατί είμαι άνθρωπος που εργάζεται ομαδικά, μεθοδικά, με συνέπεια και επαγγελματισμό.
 • Γιατί η συμμετοχή μου σε ένα συνδυασμό σημαίνει έλεγχο και αξιολόγηση στο έργο και στις ενέργειες του συνδυασμού και τέλος διότι

 

 • Θεωρώ πως το ατομικό καλό έρχεται μέσα από το κοινό καλό!