ΑΥΘΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Μελίσσια.

Είμαι παντρεμένη  και  μητέρα μιας κόρης 16 ετών .

2002-2013 εργαζόμουν στο Starfish – Αγίας Μαρίνας 4 -Μελίσσια ως υπεύθυνη λιανικής , χονδρικής πώλησης και εισαγωγών -εμπόριο ενδυμάτων.

 2018 -2022 Στην Caddel Construction συνεργάτιδα ως υπεύθυνη καθαρισμού στην Αμερικανική πρεσβεία

Η διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και η ανάγκη να θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία όλων εκείνων που νοσούν, με ώθησε να σπουδάσω στο ΙΕΚ Χαλανδρίου βοηθός παραϊατρικών εργαστηρίων.

Γνωρίζω αγγλικά και κατέχω άριστα τον χειρισμό του Microsoft Office.

Είμαι ενεργός μέλος στο Εθελοντικό κλιμάκιο πολιτικής προστασίας του Δήμου Πεντέλης από το 2017.  Ενώ από τον Φεβρουάριο του 2023 είμαι συντονίστρια  του κέντρου επιχειρήσεων στον Δήμο Πεντέλης.

Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την « Συμπολιτεία» και με την Δήμαρχο κ. Δήμητρα Κεχαγιά  με υπερηφάνεια για  τις τεράστιες υποδομές και τα αξιοζήλευτα έργα που εκτελέστηκαν το 2019-2023, τα έργα που είναι σε εξέλιξη και έχουν δρομολογηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Δήμο Πεντέλης.

Με  την πεποίθηση  ότι η νυν δημοτική αρχή έχει  τη δύναμη, τη γνώση, αλλά και τη θέληση, να δώσει υπόσταση και να κάνει πράξη το όραμα ενός δήμου που τιμά το όνομα, την ιστορία, τον πολιτισμό, τις αξίες και τις παραδόσεις του.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κινητό : 6908862335

Email : blogs8013@gmail.com

Fb: https: maria.afthentopoulou