Αντιπροσωπεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ επισκέφθηκε το Αμαλία Φλέμιγκ και ενημερώθηκε από τη νέα διοικήτρια για τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ μεθοδικά και χωρίς επικοινωνιακές κορώνες, παρεμβαίνει όπου μπορεί για να βοηθήσει τη γρήγορη αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του Νοσοκομείου

φωτογραφία copy

Ο Μανώλης Γραφάκος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Καρβουνάκης και Σιώμος Βλάσσης, και το στέλεχος του συνδυασμού Μπατζάκης Ταξιάρχης επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ όπου συναντήθηκαν με τη νέα διοικήτρια κα Ζωή Ρακοπούλου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν υπεύθυνα από τη διοίκηση του Νοσοκομείου για την πορεία λειτουργίας του μετά τη διοικητική συνένωση του με το Σισμανόγλειο.

Η διοικήτρια ενημέρωσε πως μετά τη σταδιακή επιστροφή υπαλλήλων του Νοσοκομείου που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ομαλοποιείται η λειτουργία του Νοσοκομείο. Το νοσοκομείο είναι σε εφημερία κάθε τέσσερις μέρες, ενώ λειτουργούν οι κρίσιμες κλινικές, Παθολογική, Χειρουργική, Καρδιολογική και Ορθοπεδική. Σημείωσε όμως ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης της κατάστασης, ώστε το Νοσοκομείο να αυξήσει το επίπεδο των υπηρεσιών του προς τους ασθενείς.

Ο Μανώλης Γραφάκος και τα στελέχη της Συμπολιτείας τόνισαν ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου έχει ζωτική σημασία για την πόλη και όπως έκαναν μεθοδικά στο παρελθόν, έτσι και τώρα παρακολουθούν από κοντά την πορεία του και με στοχευμένες παρεμβάσεις, όπου απαιτείται και στο βαθμό που είναι δυνατό, θα προσπαθήσουν να συμβάλλουν στη γρήγορη αποκατάσταση των όποιων δυσλειτουργιών του Νοσοκομείου.

Οι πρωτοβουλίες των στελεχών της Συμπολιτείας για το θέμα θα συνεχιστούν.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού “Συμπολιτεία”

Comments are closed.