ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Νάνσυ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977, μεγάλωσα στα Μελίσσια κι έχω καταγωγή από τη Μεσσηνία. Είμαι μητέρα τριών κοριτσιών. Τον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τον αθλητισμό  και το περιβάλλον. Επίσης συμμετέχω ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του αθλητικού συλλόγου “ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ”.

Σπούδασα στο CLEVELAND STATE UNIVERCITY,Ohio,ΗΠΑ. Έπειτα συνέχισα τις σπουδές μου στο DEREE COLLEGE ,Athens με ειδικότητα English Literature. Ειμαι κάτοχος διπλωμάτων στη Γαλλική και Γερμανική γλώσσα.

Εργάστηκα ως υπεύθυνη Αγγλικού Τμήματος στα φροντιστήρια AXON.

Ανέλαβα μεταφράσεις για εταιρίες όπως: ΤΙΤΑΝ RISK CONTROL LTD,κομμωτήρια Ilias Zarbalis LTD, PO COMPANY (Εταιρία Αθλητικών Ρούχων) κ.α

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των δερμοκαλλυντικών ως υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρία Supercosmetic LTD.

Τέλος υπήρξα Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Πεντέλης και Τακτικό Μέλος Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Δήμου Πεντέλης.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μου κι ο βασικός λόγος ενασχόλησής μου με τα κοινά είναι η προστασία του Πεντελικού, η κλιματική ουδετερότητα του δήμου και η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.