Το μόνο χρήσιμο από την ανακοίνωση της διοίκησης Στεργίου για τις παιδικές χαρές είναι ότι εκτός του ότι παραδέχεται την ακαταλληλότητά τους, μας πληροφορεί και για την παντελή αδυναμία της να αντλήσει τα 175.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο

Η απάντηση της διοίκησης Στεργίου στην ανακοίνωσή μας για την κατάσταση των παιδικών χαρών της πόλης μας, μας επιβεβαιώνει πλήρως.

Η διοίκηση με τη δεύτερη ανακοίνωσή της, αισθάνεται την ανάγκη να παραδεχθεί εκ νέου, ότι εδώ και έξι χρόνια οι ενέργειες της έχουν φέρει τις παιδικές χαρές στο τέτοιο σημείο, ώστε ούτε μια να μην πληρεί τις προδιαγραφές καταλληλότητας.

6

Σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση των 175.000 από το Πράσινο Ταμείο, καλό είναι να μην πανηγυρίζει η δημοτική αρχή για αυτή. Η ίδια χρηματοδότηση, δόθηκε από το Πράσινο Ταμείο στους λιγοστούς Δήμους της χώρας που δεν κατάφεραν μόνοι τους να καταθέσουν καμία πρόταση ώστε να χρηματοδοτηθεί από το ταμείο.

Έτσι ενώ άλλοι δήμοι, έλαβαν πολλαπλάσια χρήματα για αναπλάσεις, ο Δήμος Πεντέλης περιορίστηκε σε αυτό το ποσό, το οποίο μάλιστα δεν ήταν ικανός να απορροφήσει στο σύνολό του!

Απορρόφησε μόλις 100.000 ευρώ περίπου, χάνοντας το υπόλοιπα 75.000 ευρώ, λόγω άγνοιας και ερασιτεχνικών χειρισμών της διοίκησης.

Όλες οι υπόλοιπες αστειότητες που αναφέρονται στην ανακοίνωση δεν είναι άξιες σχολιασμού.

Υπηρετούν λαϊκιστικά το δόγμα του κου Στεργίου για μεγάλα λόγια χωρίς περιεχόμενο, πολλές υποσχέσεις και καλλιέργεια χαμηλών προσδοκιών στους πολίτες. Μια άκρως παλαιοκομματική και επικίνδυνη πολιτική.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.