Παρούσα η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στην επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στη περιοχή

img_2640

Ο συνδυασμός της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κλήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και συμμετείχε σε επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στις δημοτικές κοινωνικές δομές του Δήμου μας.

Οι επισκέψεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, γίνονται σε όλους τους Δήμους της Αττικής στα πλαίσια σχετικού προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο κλιμάκιο από τη Νέα Δημοκρατία ήταν οι Βουλευτές Χαράλαμπος Αθανασίου και Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κος Κατσιαούνος.

Η αντιπροσωπεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ αποτελούνταν από: Τους Δημοτικούς Συμβούλους Πεντέλης Νατάσα Κοσμοπούλου και Βλάσση Σιώμο, τους Τοπικούς Συμβούλους Μελισσίων Νίκο Δροσάτο και Ντίνα Κολοβού και τα στελέχη Φώτη Φωτίου, Αιμιλία Λεονταρίτου και Γεωργία Παπαχρήστου.

img_2637

Αποτελεί ερώτημα γιατί ο κ. Στεργίου δεν ενημέρωσε και τους άλλους δημοτικούς συνδυασμούς, όπως γίνεται σε κάθε πόλη. Φαίνεται ότι η πρακτική του χαμαιλέοντα να αλλάζει χρώματα ανάλογα με την προοπτική που έχουν τα κόμματα να έρθουν στην Κυβέρνηση, τον οδήγησε στην ιδέα να πράξει το ίδιο κι εδώ, βγάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες και χρησιμοποιώντας τες κατά το δοκούν… Κρίμα…

Επειδή δεν υπήρχε καμία συνεργασία από πλευράς διοίκησης Στεργίου, συμφωνήθηκε η αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας να επισκεφθεί τις επόμενες μέρες τα γραφεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και να έχει ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.