Για μια ακόμα φορά ο κ. Στεργίου λέει ψέμματα και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό

Εμμονικός, διχαστικός και εμπαθής ο κ. Στεργίου καταφεύγει για ακόμα μια φορά στα ψέμματα για να καλύψει τις ανεπάρκειες του και να εκθέσει με συκοφαντίες τους πολιτικούς του αντιπάλους

Σε απάντηση του «Δελτίου Τύπου», ή καλύτερα «Δελτίου Ψεύδους», του κ. Στεργίου η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ διευκρινίζει τα εξής:

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όφειλε για τα έτη 2007-2010 στην πρώην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μελισσίων (ΔΕΑΜ) από τα αθλητικά προγράμματα που επιδοτούσε, το ποσό των 92.000 € και ο ΟΑΕΔ για την ίδια χρονική περίοδο για εργασιακά προγράμματα το ποσό των 35.000 €, για τα οποία είχαν κατατεθεί από την πρώην διοίκηση της ΔΕΑΜ όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αναμένετο η επιχορήγηση από τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΟΑΕΔ.

Παρόλο που τα χρήματα αυτά δεν είχαν καταβληθεί από την πολιτεία προς τη ΔΕΑΜ, η ΔΕΑΜ με δικούς της πόρους, κατέβαλε τις οφειλές στους εργαζομένους, αφήνοντας ένα υπόλοιπο ποσό λιγότερο από 40.000 ευρώ, το οποίο και θα καταβάλετο μόλις η Γενική Γραμματεία ή ο ΟΑΕΔ, απέδιδε τα δεδουλευμένα προς την δημοτική επιχείρηση του πρώην Δήμου Μελισσίων.

Από τα ανωτέρω οφειλόμενα ποσά, γνωρίζουμε ότι εισπράχθηκαν στον πρώην Δήμο Πεντέλης, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το 2011 και το 2012, συνολικό ποσό 34.000 € και από τον ΟΑΕΔ ποσό 14.000€. Αυτά τα χρήματα που ο κ. Στεργίου είχε εισπράξει εδώ και 4 χρόνια, δεν τα κατέβαλλε ποτέ τα ποσά στους δικαιούχους, κρατώντας τους ομήρους, προκειμένου να κατηγορεί την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων!

Έρχεται λοιπόν σήμερα, ψευδόμενος και υποκρινόμενος, να πανηγυρίσει ότι πλήρωσε οφειλές που ήταν ο ίδιος υποχρεωμένος να πληρώσει πριν από 4 χρόνια!

Ντροπή σας κ. Στεργίου!!

Για μια ακόμα φορά δείχνετε το ποιόν σας και το χαρακτήρα σας!!

Δεν γνωρίζουμε μάλιστα αν εισπράχθηκαν και τα υπόλοιπα οφειλόμενα ποσά, Γ.Γ.Α. (92.000-34.000= 58.000 €) και ΟΑΕΔ (35,000-14.000=21.000€).

Ο κ. Στεργίου για ακόμα μια φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.

Είπε συνειδητά ψέμματα, όπως συνηθίζει να κάνει διαρκώς.

Προσπάθησε να εκθέσει την προηγούμενη δημοτική αρχή του Δήμου Μελισσίων, δείχνοντας την αρρωστημένη πλέον εμμονή του με αυτό.

Αφήνουμε τους δημότες να κρίνουν τα ψέμματα και τις κουτοπονηριές του κ. Στεργίου, που νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει για πάντα τους πάντες.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.