ΜΑΝΤΖΙΟΣ Αντώνης

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1969

Ως παιδί υπαλλήλου του Διπλωματικού Σώματος του Υπουργείου Εξωτερικών διέμεινε αρκετά χρόνια στο εξωτερικό όπως στην πρώην Γιουγκοσλαβία και στη Γερμανία όπου και τελείωσε το Λύκειο.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Από το 1993 διατηρεί με επιτυχία δική του επιχείρηση στην Αθήνα, και από το 2011 έως σήμερα επιχείρηση στα Μελίσσια στον κλάδο της γαστρονομίας.

Κατέχει άδεια διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και συνεργάστηκε ως συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων σε γνωστή ασφαλιστική εταιρεία.

Από το 1992  είναι μόνιμος κάτοικος των Μελισσίων, παντρεμένος  και πατέρας δύο κοριτσιών 12 και 9 ετών.

Συμμετέχει πολλά χρόνια στα κοινά του Δήμου. Διετέλεσε πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής της Πνευματικής Κίνησης Βορείων Προαστίων, εξελέγη γραμματέας της Ένωσης Γονέων του Δήμου στην πρώτη θητεία και στην δεύτερη θητεία εξελέγη ταμίας της Ένωσης Γονέων. Διετέλεσε τακτικό μέλος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής ως εκπρόσωπος του συνδυασμού Πεντέλη Στο Ύψος Της. Την τρέχουσα σχολική χρονιά αποτελεί τακτικό μέλος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής ως αιρετός εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Πεντέλης. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων από το 2010.

Το 2013 εξελέγη Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μελισσίων.
Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Σερβοκροάτικα.

e-mail : antonis.mantzios@yahoo.com