ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Συνεργασία με το Γιώργο Δρόσο

Nea Penteli

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Δρόσο, κάτοικο Νεας Πεντελης, ο οποίος στο εξής θα συμμετέχει στις διαδικασίες της νέας μας δημοτικης κίνησης.

Ο κ. Δρόσος και η οικογένεια του με καταγωγή από τη Σαντορίνη, είναι από τις παλαιότερες στην περιοχή της Νέας Πεντέλης, με ουσιαστική προσφορά στην πόλη και η συμμετοχή του στο συνδυασμό μας αποτυπώνεται στην ακόλουθη δήλωση:

“Με την οικογένεια μου ζούμε στη Νέα Πεντελη εδώ και 50 χρόνια. Αγαπάμε την περιοχή μας και με τον τρόπο μας όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην πρόοδο της σε δημοτικό, αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ αποτελείται από πολλούς ικανούς συμπολίτες μας.  Από ανθρώπους που έχουν προσφέρει στα κοινά την πόλης μας, από πολλούς νέους με όρεξη για δουλειά, που όλοι μαζί πιστεύω ότι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τον τόπο μας.   Αποτελεί σήμερα την καλύτερη επιλογή για τη νέα δημοτική αρχή της πόλης μας που θα εκλεγεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα των φίλων μου που αποτελούν τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και πλέον δηλώνω ότι θα συμμετέχω ενεργά στις διαδικασίες της δημοτικής παράταξης, ώστε να βοηθήσω κι εγώ να εφαρμοστεί το πρόγραμμά της για τη Νέα Πέντελη.

Ευχαριστώ το Μανώλη Γραφάκο και τους φίλους μου της Συμπολιτείας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Δρόσος Γιωργος”

Comments are closed.