Περιμένουμε τις “ενέργειες” για το Παπαδημητρίου κ. Στεργίου και χαιρόμαστε που μας ρωτάτε ποιοι είμαστε, γιατί προφανώς δεν είμαστε το ίδιο με εσάς…

Στην υποβολή του ερωτήματος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με το οποίο ζητούνται οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το Δάσος Παπαδημητρίου, ο κ. Στεργίου αντί να απαντήσει επί της ουσίας του του ερωτήματος, απάντησε ότι «… έχουν ακολουθηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης και αναμένεται η σχετική δικαστική απόφαση».

Εμείς απλά αναμένουμε εγγράφως τις ενέργειές του, που ελπίζουμε να μην είναι ίδιες με τις «ενέργειες» που μας γνωστοποίησε με την από 22-03-2016 επιστολή του.

Σε ότι αφορά το δεύτερο «Δελτίο Τύπου» που εξέδωσε και το ερώτημά του, «ποια είναι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», χαιρόμαστε πραγματικά που διερωτάται, για δύο λόγους:

  • Πρώτον ότι εκτός από τους χαρακτηρισμούς ως «λαϊκιστή, δημαγωγό και κατώτερο των περιστάσεων» που του προσάπτουμε και παραδέχθηκε, ξεχάσαμε την αλαζονεία του, που είχε την καλοσύνη να μας τη θυμίσει. Μάλλον θα πρέπει να ξεκαβαλήσει το καλάμι που έχει ανέβει.
  • Δεύτερον, το ότι δεν μας αναγνωρίζει δεν μας ενοχλεί καθόλου. Χαιρόμαστε που δεν είμαστε ίσα και όμοια με αυτόν…

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.