Ο Γιώργος Καρβουνάκης, συμμετέχει πλέον ως συνιδρυτής στη νέα δημοτική κίνηση μας

IMG_9701-copy-510x399

Η συμμετοχή του Γιώργου Καρβουνάκη, πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών, διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών της διοίκησης Στεργίου και δύο φορές Υποψηφίου Δημάρχου Μελισσίων,  στη δημιουργία της νέας δημοτικής διαπαραταξιακής μας κίνησης, ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη 4/12/2013 σε κοινή συνέντευξη τύπου.

IMG_9742-copy-510x240

Ο Μανώλης Γραφάκος καλωσόρισε το Γιώργο Καρβουνάκη στην προσπάθεια αυτή. Ανέδειξε την αποτελεσματικότητά του, τις διοικητικές του δυνατότητες και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η πόλη δεν έχει την πολυτέλεια να μην χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ανθρώπων, όπως ο Γιώργος Καρβουνάκης.  Τόνισε δε ότι κατά το παρελθόν υπήρξε μεταξύ τους καλή συνεργασία στον πρώην Δήμο Μελισσίων και σημείωσε ότι σε ότι θετικό έχει κάνει η διοίκηση Στεργίου στην πόλη, έχει βάλει τη σφραγίδα του ο κος Καρβουνάκης. Ανέφερε δε ότι με το Γιώργο Καρβουνάκη, «βλέπουμε την αυτοδιοίκηση και το μέλλον της με το ίδιο πρίσμα».

IMG_9607-copy-510x419

Αναφέρθηκε στην πορεία δημιουργίας της νέας διαπαραταξιακής δημοτικής κίνησης και ευχαρίστησε τα στελέχη του συνδυασμού «Η Πεντέλη στο Ύψος της», που πριν από ένα χρόνο κατανόησαν ότι τα θέματα της πόλης απαιτούν ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις και έτσι μαζί με το Βασίλη Λάζο απεύθυναν αυτό το ανοικτό κάλεσμα σε όλους για τη συμμετοχή τους σε μια νέα μεγάλη δημοτική κίνηση.  Σε αυτό το κάλεσμα, εδώ και ένα χρόνο έχουν ανταποκριθεί πάρα πολλοί συμπολίτες μας, κυρίως νέοι, αλλά και έμπειροι στα αυτοδιοικητικά θέματα, τους οποίους και ευχαρίστησε.  Πλέον στο κάλεσμα ανταποκρίνεται και συμμετέχει ως συνιδρυτής και ο Γιώργος Καρβουνάκης, κάτι που ισχυροποιεί σημαντικά τη νέα δημοτική κίνηση που θα ανακοινωθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2013.

IMG_9755-copy-510x340

Τελειώνοντας ανέφερε ότι το όνομα, οι βασικές αρχές και στόχοι και ο τρόπος λειτουργίας της νέας δημοτικής κίνησης, έχουν συμφωνηθεί.

Στη συνέχεια ο κος Καρβουνάκης αναφέρθηκε στην προβληματική συνεργασία του με τον κ. Στεργίου που είχε ως βασική αιτία την αντίληψή του ότι αυτός αποφασίζει για όλα μόνος του χωρίς να ακούει κανένα άλλο. Αυτό τον οδήγησε σε λάθος επιλογές. Ανέφερε ότι ο ίδιος κατ΄επανάληψη είχε επισημάνει και εγγράφως στον κ. Στεργίου λάθος πορεία σε πολλά θέματα, όμως αγνοήθηκε. Σημείωσε την αδυναμία διοίκησης του Δήμου από τον κ. Στεργίου που έχει ως επακόλουθο την αναποτελεσματικότητα παραγωγής έργου, ενώ για τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου, τόνισε ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που περιγράφει ο κ. Στεργίου, αλλά σύντομα θα παρουσιαστούν τα αληθινά στοιχεία.

Αναφέρθηκε στην μακροχρόνια γνωριμία, αλλά και συνεργασία του με το Μανώλη Γραφάκο και τόνισε ότι “και οι δύο μαζί, μαζί και με τα υπόλοιπα στελέχη της νέας δημοτικής κίνησης μπορούμε να προσφέρουμε σημαντικά στην πόλη. Συμφωνούμε στο 95% των θεμάτων” τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στη νέα διαπαραταξιακή δημοτική κίνηση, σημείωσε ότι το ανοικτό κάλεσμα του Μανώλη Γραφάκου για δημιουργία μιας νέας μεγάλης πολυσυλλεκτικής κίνησης τον κάλυψε, διότι θεωρεί ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα να προσφέρουμε στην πόλη. Η επιλογή του αυτή έγινε μετά από ώριμη σκέψη, αφού μίλησε με επιφανείς ανθρώπους της πόλης και “‘άκουσε και την κοινωνία”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης η συμμετοχή σε αυτή τη νέα δημοτική κίνηση πολλών αξιόλογων προσωπικοτήτων με προσφορά και παρουσία στα κοινά του Δήμου, βάρυνε καταλυτικά στην απόφαση συμμετοχής του.

Απήθυνε και ο ίδιος με τη σειρά του κάλεσμα σε όσους ακόμα δεν έχουν ενταχθεί στη νέα δημοτική κίνηση, να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή που σήμερα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την πόλη και τους δημότες της.

Τέλος το Γιώργο Καρβουνάκη καλωσόρισαν στη νέα κοινή πορεία, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της νέας δημοτικής μας κίνησης.

 

Video από τη Συνέντευξη Τύπου

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοτικής Κίνησης

Comments are closed.