Θεσμική ψήφος από τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για μια ακόμα φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μικροπολιτικές και κουτσομπολιά μας αφήνουν αδιάφορους

Μετά την απώλεια της πλειοψηφίας του ΔΣ, από την παράταξη του κ. Στεργίου, όπως ανακοινώσαμε στις 16/10/2018, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα τοποθετείται υπεύθυνα, με στόχο να λειτουργεί ομαλά το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος συνολικότερα. Για αυτό και θα ψηφίζει ότι απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του Δήμου, καθώς και τα έργα που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα.

Έτσι και χθες στην εκλογή του Προέδρου του ΔΣ, ψηφίσαμε θετικά την πρόταση της πλειοψηφίας, λαμβάνοντας υπόψη φυσικά και το πρόσωπο του κου Μιχάλη Κολλιού που προτάθηκε.

Η πάγια άποψη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ εδώ και 8 έτη, είναι ότι η σημερινή διοίκηση δεν μπορεί να δώσει τίποτε το θετικό στο μέλλον. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει αιτία παράλυσης της πόλης, λόγω της απώλειας της πλειοψηφίας. Υπάρχει αρκετός χρόνος διοίκησης μέχρι τις εκλογές. Η στάση μας ήταν και παραμένει ξεκάθαρη. Δεν θα αφήσουμε μια διαλυμένη διοίκηση να κάνει περισσότερο κακό στην πόλη… Κατά τα άλλα μικροπολιτικές και κουτσομπολιά κάποιων που θέλουν να κάνουν μπάχαλο το ΔΣ, μας αφήνουν αδιάφορους.

Σε ότι αφορά τις αβάσιμες και λασπολογικές τοποθετήσεις ακόμη και προσφάτως του κ. Στεργίου για την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων, αυτές έχουν διαψευσθεί πανηγυρικά και δεν θα ξαναασχοληθούμε.

Τις επόμενες μέρες η νέα επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κα Δήμητρα Κεχαγιά, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου για το όραμά μας για την πόλη καθώς και για την πορεία που θα ακολουθήσει η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ μέχρι τις εκλογές, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.