Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ οργανώνεται δημοκρατικά, ανοίγεται στην κοινωνία με νέα μέλη και γυρίζει σελίδα

Simpoliteia Logo

Η 1η ολομέλεια των στελεχών και φίλων της μέσα από μια μαζική και υποδειγματική διαδικασία ενέκρινε τη νέα πολιτική και οργανωτική δομή του συνδυασμού και εξέλεξε νέα πολιτική γραμματεία για τα επόμενα 2,5 χρόνια

 

Στις 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση – ολομέλεια των στελεχών και φίλων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ μετά τις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα μαζική. Συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της και φίλων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, πιστοποιώντας την ενότητά της , ενώ εγγράφηκαν στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και πολλά νέα στελέχη, δείγμα της δυνατότητάς της να απευθύνεται στην κοινωνία.

Η ολομέλεια των στελεχών και φίλων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, μέσα από μια υποδειγματική διαδικασία, αποφάσισε τη νέα πολιτική και οργανωτική δομή της, η οποία ήταν το τελευταίο διάστημα αντικείμενο ουσιαστικού και δημοκρατικού διαλόγου μεταξύ των στελεχών της . Η νέα δομή περιλαμβάνει ως κύρια πολιτικά όργανα, τον επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, την Πολιτική Γραμματεία ως κύριο συντονιστικό όργανο και την ολομέλεια των στελεχών και φίλων του συνδυασμού, ως το ανώτερο όργανό του.

Παράλληλα η οργανωτική της δομή περιλαμβάνει τέσσερεις τομείς έργου (1. Παρακολούθηση δράση δημοτικής αρχής, 2. Επικοινωνία 3. Διεύρυνση και 4. Κοινωνική Αλληλεγγύη), όπου κάθε τομέας προβλέπεται να έχει ομάδες εργασίας.

Στόχος της νέας πολιτικής και οργανωτικής δομής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι να την καταστήσει ικανή να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στο ρόλο που της ανέθεσαν οι πολίτες ως αντιπολίτευση στο Δήμο Πεντέλης, με γνώμονα πάντα το καλό της πόλης και των δημοτών της.

 

Μανώλης Γραφάκος: Δεν αλλάζουμε τις αρχές μας, δεν συμβιβαζόμαστε με συμφέροντα, δεν λέμε ψέματα, συνεχίζουμε με ενότητα, συλλογικότητα, δουλειά

Ο Μανώλης Γραφάκος στην τοποθέτησή του στην ολομέλεια της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ τόνισε ότι η επιλογή της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ να μην πορευθεί με παλαιοκομματικές μεθόδους, παρά την ήττα στις εκλογές, δεν πρέπει να αλλάξει. Η επιλογή να μην συμβιβαστεί με συμφέροντα, να μην λαϊκίζει, να μην υπόσχεται πράγματα που δεν γίνονται και να μην λέει ψέματα, αποτελεί την ουσιαστική διαφορά με τη σημερινή δημοτική αρχή και οι αρχές αυτές που τιμήθηκαν από ένα πολύ μεγάλο τμήμα της κοινωνίας, πρέπει να μείνουν σταθερές και να γίνουν πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές.

Σημείωσε ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ οφείλει να επιτελέσει το ρόλο της ως αντιπολίτευση του Δήμου. Τόνισε την ανάγκη ο συνδυασμός να γυρίσει σελίδα και να πορευθεί στο εξής με νέα πολιτική και οργανωτική δομή. Σημείωσε ότι το τρίπτυχο της επιτυχημένης πορεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ. Έτσι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα αποτελέσει παράγοντα σταθερότητας στα δημοτικά δρώμενα της Πεντέλης, μέσα σε ένα περιβάλλον που προέβλεψε ότι θα είναι ασταθές.

Εξελέγη η νέα πολιτική γραμματεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Την εισήγηση για τη νέα οργανωτική και πολιτική δομή της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ έκανε ο Κώστας Καλλιανιώτης. Σύμφωνα με αυτή η πολιτική γραμματεία θα αποτελείται από τον επικεφαλής της και άλλα 12 μέλη μέσα από τις διαφορετικές ομάδες στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για δύο νέα μέλη της Π.Γ. από τα νέα στελέχη που θα συμμετέχουν στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ μετά την 5η Νοεμβρίου 2014 και μέχρι την 30/6/2015.

Η εισήγηση έγινε αποδεκτή από την ολομέλεια και αμέσως μετά έγιναν οι διαδικασίες για την ανάδειξη της πολιτικής γραμματείας, όπου εξελέγησαν:

  • Η Ελένη Πολίτη και η Μητροπούλου Γεωργία, στις δύο θέσεις των δημοτικών συμβούλων Μελισσίων
  • Ο Κώστας Καλλιανιώτης στη μια θέση δημοτικού συμβούλου από τη Νέα Πεντέλη
  • Ο Βλάσσης Σιώμος στη μια θέση δημοτικού συμβούλου Πεντέλης
  • Ο Σωτήρης Φλίντρας στη μια θέση από τους τοπικούς συμβούλους
  • Ο Γιώργος Καρβουνάκης και η Γκρέις Γιαμουγιάννη από τους πρώην αιρετούς
  • Ο Λουκάς Μακρής και ο Φώτης Αγαδάκος από τα στελέχη που προέρχονται από τα Μελίσσια
  • Η Άρτεμις Αργύρη από τα στελέχη που προέρχονται από τη Νέα Πεντέλη
  • Ο Παναγιώτης Κανατούλας από τα στελέχη που προέρχονται από την Πεντέλη

Το μέλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ κάτω των 29 ετών θα επιλεγεί μεταξύ των νέων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ τις επόμενες μέρες.

Μετά τις 30/6/2015 στην Πολιτική Γραμματεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα συμπληρωθεί με δύο νέα μέλη που θα προέρχονται από τα νέα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που εντάσσονται σε αυτή μετά την 5η Νοεμβρίου 2014, σηματοδοτώντας έτσι ένα ουσιαστικό άνοιγμα του συνδυασμού στην κοινωνία.

Από το γραφείο τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

Η πολιτική δομή της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ όπως αποφασίστηκε από την 1η ολομέλεια των στελεχών και των φίλων της έχει ως εξής:

Α. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

1. Επικεφαλής ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Ηγείται της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Είναι επικεφαλής σε όλες τις οργανωτικές δομές της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, εποπτεύει το έργο των τομέων δράσης.

Εισηγείται θεμάτων στρατηγικής, τακτικής, επικοινωνίας, προγραμματικού σχεδιασμού και αντιπολιτευτικής πολιτικής.

Εφαρμόζει τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και είναι υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία των οργανωτικών δομών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Έχει τη δυνατότητα να συγκαλεί με απόφαση του, εκτάκτως τα όργανα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Εκπροσωπεί τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στην κοινωνία και σε όλους τους φορείς και προάγει τις αρχές και τους στόχους της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Εγγυάται την ενότητα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ εκλέγεται από την ολομέλεια των στελεχών και φίλων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

 

2. Πολιτική Γραμματεία ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Ρόλος και αρμοδιότητες του οργάνου

Η Πολιτική Γραμματεία (Π.Γ.) είναι το κεντρικό πολιτικό καθοδηγητικό όργανο ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και λειτουργεί σεβόμενη τη βασική αρχή της διάκρισης των δημοκρατικών δομών.

Η Π.Γ. έχει την ευθύνη του πολιτικού σχεδιασμού, της οργάνωσης και του συντονισμού της στρατηγικής και των δράσεων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, της δημιουργίας δομών, της χάραξης προγραμμάτων δράσης, της διαμόρφωσης του προεκλογικού προγράμματος, καθώς και του ελέγχου εφαρμογής των αποφάσεών της.

Η Π.Γ. θα εξετάζει τις εισηγήσεις του επικεφαλής και των μελών της και αποφασίζει πάντα με πλειοψηφία των 2/3.

Οι αποφάσεις της Π.Γ. έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα (εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά η ολομέλεια των στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ) και προωθούνται προς υλοποίηση από τις αντίστοιχες δομές του Συνδυασμού.

Η Π.Γ. για κορυφαία ζητήματα θα εισηγείται στην ολομέλεια των στελεχών του Συνδυασμού για τη λήψη της τελικής απόφασης.

Σύνθεση – Ανάδειξη μελών οργάνου

Η Πολιτική Γραμματεία αποτελείται από 13 μέλη τα οποία θα είναι:

Ο Επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη  Δημοτική κοινότητα Μελισσίων, που προτείνονται μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων των Μελισσίων.

Ένας Δημοτικός Σύμβουλος από τη Δημοτική κοινότητα Νέας Πεντέλης, που προτείνεται μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της Νέας Πεντέλης.

Ένας Δημοτικός Σύμβουλος από τη Δημοτική κοινότητα Πεντέλης, που προτείνεται μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της Πεντέλης.

Ένας Τοπικός Σύμβουλος, που προτείνεται από τους εκλεγμένους Τοπικούς Συμβούλους.

Δύο πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Τέσσερα (4) μέλη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (δύο από τα Μελίσσια, ένα από τη Νέα Πεντέλη και ένα από την Πεντέλη) που θα αναδειχθούν από τα μέλη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΕΑΣ ανά δημοτική κοινότητα (στη συγκεκριμένη επιλογή δεν θα συμμετέχουν οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και τα μέλη μέχρι 29 ετών).

Ένα μέλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με ηλικία μέχρι 29 ετών, που θα εκπροσωπεί τη νεολαία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και θα προτείνεται από τα μέλη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που έχουν ηλικία μέχρι 29 ετών.

Δύο μέλη που θα επιλεγούν μέχρι την 30/6/20015 και θα επιλεγούν μεταξύ των νέων μελών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που θα ενταχθούν στη δημοτική κίνηση από την 5/11/2014 μέχρι 30/6/2015.

Η 1η Ολομέλεια Στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (που θα γίνει στις 5/11/2014), εγκρίνει την παρούσα δομή της Π.Γ. και τα μέλη της Π.Γ. θα επιλεγούν από τις επιμέρους ομάδες που συμμετέχουν στη σύνθεσή της. Η τελική σύνθεση των μελών της Π.Γ. όπως θα προκύψει τελικά, ανακοινώνεται στην ολομέλεια των στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Διάρκεια θητείας – αντικατάσταση μελών

Η Π.Γ., με τη σύνθεση που θα προκύψει θα έχει θητεία 2,5 ετών.

Αλλαγή στη δομή της Π.Γ. θα γίνει μόνο σε περίπτωση συνεργασίας με άλλο Συνδυασμό, καθώς και σε ανάλογη περίπτωση θεμελιώδους διεύρυνσης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Αντικατάσταση μέλους θα γίνεται κατόπιν παραίτησης ή κατόπιν μη συμμετοχής μέλους στις συνεδριάσεις του οργάνου.  Το νέο μέλος που θα κληθεί να καλύψει τη θέση του παραιτηθέντος θα εκλεγεί από το σώμα που είχε εκλεγεί το μέλος που θα αντικαταστήσει.

Αρμοδιότητες μελών Π.Γ. 

Επικεφαλής: Θα προεδρεύει του οργάνου, θα το συγκαλεί τακτικά ή έκτακτα, θα εισηγείται θεμάτων στρατηγικής του Συνδυασμού, θα συντονίζει και εποπτεύει τη λειτουργία των τομέων ευθύνης των μελών της Π.Γ.

Θα ενημερώνει το όργανο για τις αποφάσεις και τη λειτουργία του Σώματος των αιρετών της «Συμπολιτείας»,  θα συμβολίζει και εγγυάται την ενότητα του Συνδυασμού και την εφαρμογή των αποφάσεων της Π.Γ.

Οργανωτικός Γραμματέας: Θα λειτουργεί ως Γραμματέας της Π.Γ., θα προσκαλεί τα μέλη στις συνεδριάσεις και θα στέλνει τα θέματα που θα απασχολούν κάθε συνεδρίαση, θα λαμβάνει προτάσεις των μελών για θέματα στις συνεδριάσεις και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο θα καταρτίζει τα θέματα που θα απασχολούν κάθε συνεδρίαση, θα κρατάει ηλεκτρονικά βιβλίο αποφάσεων για κάθε συνεδρίαση.

Θα λειτουργεί αντίστοιχα και ως Γραμματέας της ολομέλειας των στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Θα είναι επικεφαλής της Οργανωτικής Γραμματείας που θα έχει την ευθύνη για οργανωτικά θέματα όπως ηλεκτρονικό μητρώο στελεχών και μελών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, λειτουργία γραφείων, οργάνωση εκδηλώσεων κ.α.

Έχει την ευθύνη των οικονομικών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Υπεύθυνοι τομέων και αρμοδιοτήτων:

Οι υπεύθυνοι τομέων είναι μέλη της Π.Γ. (εκτός αν η ίδια η Π.Γ. αποφασίσει διαφορετικά για κάποιο τομέα, τον οποίο θα αναθέσει ο επικεφαλής σε άλλο μέλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ). Οι υπεύθυνοι των τεσσάρων τομέων προτείνονται από τον επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Εκτός από τους υπευθύνους τομέων, τα υπόλοιπα μέλη της Π.Γ. αναλαμβάνουν εκτελεστικές αρμοδιότητες και υπευθυνότητες ανάλογα με τις ανάγκες της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κάθε φορά. Οι αρμοδιότητες αυτές αποφασίζονται από την Π.Γ. και οι υπεύθυνοι των επιπλέον αρμοδιοτήτων επιλέγονται από τον επικεφαλής.

Συντονιστική Επιτροπή Δράσης – Επιτροπές της Πολιτικής Γραμματείας

Η Πολιτική Γραμματεία έχει τη δυνατότητα να συγκροτεί επιτροπές που θα συμμετέχουν μέλη της και άλλα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Δεδομένου ότι υπάρχει ανάγκη για αντιμετώπιση των τρεχόντων υποθέσεων του Δήμου η Π.Γ. συγκροτεί Συντονιστική Επιτροπή Δράσης, που θα βοηθά τον επικεφαλής στον αρτιότερο συντονισμό της δράσης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, τον αντιπρόεδρο και το Γραμματέα της Π.Γ. τον υπεύθυνο επικοινωνίας, τον υπεύθυνο του τομέα παρακολούθησης της πορείας της δημοτικής αρχής και τους επικεφαλής των ομάδων τεκμηρίωσης και πολεοδομικών θεμάτων.

Συνεδριάσεις – Αποφάσεις

Η Π.Γ. θα συνεδριάζει τακτικά μια φορά κάθε μήνα και έκτακτα εφόσον τη συγκαλέσει ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ή το ζητήσουν το 1/3 των μελών της.

Πριν από κάθε συνεδρίαση (τακτική ή έκτακτη) το κάθε μέλος θα πρέπει να  λαμβάνει εγκαίρως, από το Γραμματέα,  πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην οποία θα αναγράφονται όλα τα θέματα που θα συζητηθούν.

Οι τακτικές συνεδριάσεις, καλό είναι, να έχουν μόνιμα προσδιορισμένη ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία.

Πριν την έναρξη κάθε συνεδρίασης ο Γραμματέας θα διαπιστώνει την απαρτία του οργάνου ή οποία θα καλύπτεται με την παρουσία του 50% + 1 των μελών (δηλαδή απαρτία θα υπάρχει με την παρουσία 7 μελών)

Στην πρώτη συνεδρίαση της Π.Γ. θα οριστεί ένα μέλος μετά από πρόταση του επικεφαλής με το επιπλέον καθήκον του Αντιπροέδρου, ώστε σε περίπτωση απουσίας του επικεφαλής, το όργανο να μπορεί να λειτουργήσει υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου.

Επίσης στην πρώτη συνεδρίαση θα γίνει η ανάθεση εκτελεστικών αρμοδιοτήτων σε μέλη της Π.Γ., μετά από  πρόταση του επικεφαλής.

Στις συνεδριάσεις της Π.Γ. καλούνται να συμμετέχουν όσοι από τους τέσσερεις υπευθύνους τομέων (που αναφέρονται στη συνέχεια στην «Οργανωτική δομή λειτουργίας της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ») δεν είναι μέλη της. Οι συνεδριάσεις της ΠΓ είναι ανοικτές στα στελέχη του συνδυασμού, τα οποία μπορούν να τις παρακολουθούν και να έχουν λόγο σε αυτές.

Η Π.Γ. θα μπορεί να καλεί στις συνεδριάσεις της, μέλη του Συνδυασμού ή οποιονδήποτε πολίτη κρίνει η ίδια, που θεωρεί ότι μπορούν να συμβάλουν στο έργο της και να ακούει τις προτάσεις τους σε συγκεκριμένα θέματα.

Η Π.Γ. θα αποφασίζει με ανοιχτή ψηφοφορία και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με πλειοψηφία 2/3 επί των παρόντων

 

3. Ολομέλεια Στελεχών Συμπολιτείας

Αποτελεί το ανώτατο όργανο του συνδυασμού και οι αποφάσεις της ολομελείας των στελεχών, που θα λαμβάνονται με ανοικτή ψηφοφορία και με πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων μελών της, είναι δεσμευτικές για όλα τα μέλη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Εισήγηση για λήψη απόφασης στην ολομέλεια των στελεχών έχει ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, η Πολιτική Γραμματεία και κάθε μέλος της ολομέλειας των στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Αποτελείται από τους υποψηφίους των εκλογών του 2014, από στελέχη που βοήθησαν στις εκλογές του 2014 και από νέα στελέχη που θα το δηλώσουν εγγράφως στην 1η Ολομέλεια Στελεχών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στις 5/11/2014.

Τα νέα στελέχη που θα προστίθενται στην ολομέλεια των στελεχών, θα τα εισηγείται η Π.Γ, θα εγκρίνονται κάθε φορά από την ολομέλεια Στελεχών και θα συμμετέχουν άμεσα στις εργασίες της.

Η Ολομέλεια του Συνδυασμού, θα συνεδριάζει τακτικά μια φορά το τρίμηνο (ήτοι 4 φορές ανά έτος) ή έκτακτα μετά από πρόσκληση του επικεφαλής ή της ΠΓ. Θα ενημερώνεται για την πορεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και των δημοτικών υποθέσεων για το τρίμηνο που πέρασε καθώς και για τους στόχους του επερχόμενου τριμήνου και θα λαμβάνει σχετικές αποφάσεις.

Το Σώμα των Αιρετών, επίσης θα ενημερώνει την ολομέλεια για τη λειτουργία του Συνδυασμού εντός των Συμβουλίων του Δήμου, ενώ οι υπεύθυνοι των τομέων θα παρουσιάζουν την πρόοδο και τα αποτελέσματα της εργασίας τους.

Ο Τομέας επικοινωνίας θα πρέπει να ενημερώνει ηλεκτρονικά κάθε μέλος της ολομέλειας των στελεχών της «Συμπολιτείας» ξεχωριστά, έτσι ώστε να υπάρχει συνολική γνώση για τις εξελίξεις εντός του Συνδυασμού, καθώς και την εξέλιξη του αντιπολιτευτικού έργου.

Μέλη της ολομέλειας, θα έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να συμμετέχουν σε συναντήσεις ομάδας ή ομάδων εργασίας των τομέων δράσης που επιθυμούν και να συνεισφέρουν την αρωγή τους.

Εκλέγει τον επικεφαλή της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Την ευθύνη συντονισμού της ολομέλειας, θα έχει ο υπεύθυνος οργανωτικού της Π.Γ., ο οποίος θα έχει και την αρμοδιότητα οργάνωσης και διεξαγωγής των συνεδριάσεων της (πάντα σε συνεργασία με τον επικεφαλής του Συνδυασμού,  βασιζόμενος και εκτελώντας  τις αποφάσεις της Π.Γ.)

 

Comments are closed.