Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για το θάνατο του πρώην προέδρου της Κοινότητας Νέας Πεντέλης Χρήστου Φειδοπιάστη

Μανώλης Γραφάκος: Οι αρετές του να βάζει πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου του, η συναίνεσή του και η σεμνότητά του, παράδειγμα για τους νέους αυτοδιοικητικούς.

Δημήτρης Σταυρόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο: Υπήρξε “τεράστιος” Δήμαρχος που πρόσφερε πολλά στον τόπο του.

Χθες Σάββατο 22/8/2015, απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της κοινότητας Νέας Πεντέλης Χρήστος Φειδοπιάστης. Με αφορμή το θάνατό του ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Μανώλης Γραφάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο Χρήστος Φειδοπιάστης, αυτοδιοικητικός της προηγούμενης γενιάς, είχε μεταξύ άλλων τρεις σημαντικές αρετές που τον χαρακτήριζαν.

feidopiastis christosΈβαζε πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου του, λειτουργούσε συνθετικά και συναινετικά χωρίς αποκλεισμούς και πολώσεις και ήταν ιδιαίτερα σεμνός.

Αυτές του οι αρετές τον βοήθησαν να ξεπερνά και να αψηφά τις δυσκολίες και τον έκαναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό, κάτι που οι συμπολίτες του, το αναγνώριζαν. Το έργο του φαίνεται σε κάθε γωνία της Νέας Πεντελης.

Ελπίζω οι νέοι αυτοδιοικητικοί, να παραδειγματιστούν από τις αρετές του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον Αντώνη Φειδοπιάστη”. 

Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα που έγινε χθες 22/8, λόγω απουσίας των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων εκτός Αθηνών, τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ εκπροσώπησαν οι κ. Δημήτρης Σταυρόπουλος, Νίκος Λίγκας και Γιώργος Δρόσος.

Στην τοποθέτησή του εκ μέρους της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, που γνώριζε πολύ καλά και είχε συνεργαστεί με τον Χρήστο Φειδοπιάστη επί πολλά χρόνια, τον χαρακτήρισε “τεράστιο Δήμαρχο” που βοήθησε σημαντικά τον τόπο του και αναφέρθηκε σε έργα που έκανε ο εκλιπών στη Νέα Πεντέλη.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ συμφώνησε με την εισήγηση της δημοτικής αρχής για τις προβλεπόμενες τιμές που αρμόζουν στο Χρήστο Φειδοπιάστη, καθώς και στην πρόταση να δοθεί το όνομά του σε δρόμο της πόλης.

Αντιπροσωπεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα παρευρεθεί στην κηδεία του.

 


Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

 

Comments are closed.