Η Δήμητρα Κεχαγιά αποδέσμευσε το Γιώργο Δρόσο και την Τούλα Κατοίκου από τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Στο πλαίσιο των συναντήσεων της επικεφαλής Δήμητρας Κεχαγιά με στελέχη και μέλη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον εν ενεργεία σήμερα Δημοτικό Σύμβουλο της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κο Γιώργο Δρόσο.

Παρότι ο κος Δρόσος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να συμμετέχει στα κοινά της πόλης, διαφάνηκε ότι εξετάζει την πιθανότητα να είναι υποψήφιος με άλλο δημοτικό συνδυασμό.   Η κα Κεχαγιά τόνισε ότι η θέση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ πως η παρούσα δημοτική αρχή κάνει κακό στον τόπο, παραμένει σταθερή και μάλιστα δικαιώνεται από τα γεγονότα. Οι αρχές της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ δεν αλλάζουν και δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και συμβιβασμούς. Έτσι αφού τον ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ τον αποδέσμευσε από το συνδυασμό.

Επίσης, αποδέσμευσε από το συνδυασμό και τη Δημοτική Σύμβουλο Ευσταθία Κατοίκου, της οποίας ο αδελφός έχει δηλώσει ότι θα είναι Υποψήφιος Δήμαρχος.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα συνεχίσει την πορεία της με μοναδικό στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής στο δήμο μας, ανανεωμένη με πληθώρα νέων υποψηφίων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό της.  Παραμένει δε, πρόθυμη να συνεργαστεί με όποιους, θέλουν να ξεφύγουμε από το σημερινό τέλμα και την αδράνεια στην οποία έχει περιέλθει η πόλη από τη σημερινή δημοτική αρχή.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

Comments are closed.