Είχαμε προειδοποιήσει τη δημοτική αρχή, ότι ο δρόμος που ακολουθεί για το γήπεδο της Νέας Πεντέλης είναι λάθος. Έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος μας επιβεβαιώνει

Καλούμε τον κ. Στεργίου να αλλάξει αμέσως τακτική, αν πραγματικά θέλει να γίνει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο

 

Στο θέμα του γηπέδου της Νέας Πεντέλης, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με ανακοινώσεις της, αλλά και με την τοποθέτησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε προειδοποιήσει τη δημοτική αρχή ότι ο δρόμος που ακολουθεί είναι ανόητος και θα οδηγήσει σε αδιέξοδο και καθυστερήσεις.

Ο κ. Στεργίου δεν γνωρίζει τα στοιχειώδη, διότι αν τα γνώριζε δεν θα δρομολογούσε τροποποίηση σχεδίου σε ένα χώρο που είναι εκτός σχεδίου!!

Αυτό το απολύτως προφανές σε πρωτοετή φοιτητή μηχανικό, με έγγραφό του στις 24/10/2017 το Υπουργείο Περιβάλλοντος το επισημαίνει, σε απάντησή σχετικού ερωτήματος του πρώην Δημάρχου Νέας Πεντέλης κου Κώστα Κοσοβίτσα.

Πλέον καλούμε τον κ. Στεργίου να δρομολογήσει την ορθή διαδικασία που του επισημάναμε και στο δημοτικό συμβούλιο, διαδικασία που προβλέπεται από τη δασική νομοθεσία και μπορεί με ασφάλεια να οδηγήσει στην κατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου της Νέας Πεντέλης.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

 

 

Comments are closed.