Έκλεισε και η πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ

Mpompola

Ανύπαρκτη και αδιάφορη η Διοίκηση του Δήμου, παρακολουθεί την αποψίλωση των νοσοκομειακών μονάδων της πόλης, χρησιμοποιώντας το θέμα για δημόσιες σχέσεις!

Η πτέρυγα Μπόμπολα, που κατά το παρελθόν στέγασε σημαντικές κλινικές (οφθαλμολογική, πνευμονολογική, αιματολογική), σήμερα δεν παρέχει καμια ιατρική υπηρεσία. Ήδη από το Σεπτέμβριο σταμάτησαν να λειτουργούν και τα εξωτερικά οφθαλμολογικά ιατρεία.

Σε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη για την πόλη μας, δεν υπήρξε καμμία ουσιαστική αντίδραση από την δημοτική αρχή.

Κατά την προσφιλή του τακτική, ο κ. Στεργίου, κρύφτηκε πίσω απο τη συμμετοχή του στην πορεία που οργανώθηκε από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου, βγάζοντας μερικές φωτογραφίες για τα τοπικά μέσα. Καμία άλλη ενέργεια ουσίας, μόνο κινήσεις φθηνής επικοινωνίας.

Καλούμε τον κ. Στεργίου να πράξει τώρα, την ύστατη ώρα, αυτό που ο ρόλος του, επιβάλλει αυτό που θα έπρατε κάθε σοβαρή και υπεύθυνη διοίκηση που σέβεται τους κατοίκους της πόλης.

Τον καλούμε να οργανώσει επιτροπή αγώνα του Δήμου από αιρετούς, φορείς, εργαζομένους του νοσοκομείου και πολίτες, που σοβαρά και μεθοδικά θα παλαίψει για τη διατήρηση του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ.

Προειδοποιούμε ακόμα μια φορά, ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης του Αμαλία Φλέμιγκ, δυστυχώς η διαρκής αποδυνάμωση του Νοσοκομείου, το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε οριστικό  κλείσιμο.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ καλεί, με υπόμνημα της, τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, να προασπίσει τη λειτουργία του Νοσοκομείου, διατηρώντας και ενισχύοντας τη δομή του.

Το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ – Μπόμπολα, είναι απαραίτητο για την περιοχή και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να παραμείνει ανοικτό και σε πλήρη λειτουργία.

Comments are closed.