ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑ Χριστίνα

IMG_4572 copyΚαθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στα Μελίσσια από το 1990.

Είμαι πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην ρυθμική αγωνιστική γυμναστική.

Παρακολουθώ απο το 1990 τις συγχρονες εξελίξεις στο χώρο του fitness και κατέχω διπλώματα και πιστοποιήσεις σε εξειδικευμένα προγράμματα εκγύμνασης.

Από το 1989 εως σήμερα συνεργάζομαι με αρκετούς Δήμους ( 14 χρόνια-Δήμος Μελισσίων , 8 χρόνια- Οργανισμος Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Αθηνών ΟΝΑ , 2 χρόνια-Δήμος Κορυδαλλου και Δήμος Αιγάλαιου, 2 χρόνια Δήμος Αγίας Παρασκευής και Δήμος Βριλησσίων) , ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στα αθλητικά προγράμματα των δήμων με πολύ μεγάλη συμμετοχή δημοτών όλων των ηλικιών και ως υπεύθυνη στην Διοίκηση&Οργάνωση σε αθλητικούς τομείς.

Έχω συνεργαστεί με Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια 7 χρόνια ( Αρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης , Εκπαιδευτήρια Καργάκου).

Σήμερα, εργάζομαι ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής και personal trainer.

Ανέκαθεν είχα την επιθυμία να ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά της πόλης. Με την ένωση όμως των Δήμων Πεντέλης και Μελισσίων θεώρησα εύλογη  την συμμετοχή μου στις εκλογές του 2014 , καθώς ο αριθμός των πολιτών είναι πελώριος και  στη διαχείρηση των αθλητικών δραστηριοτήτων απαιτούνται άτομα υπεύθυνα, έμπειρα και δραστήρια.

Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό , συμβάλλει στην ψυχική υγεία , προσδίδει ευεξία , ενδυναμώνει τις ανθρώπινες σχέσεις ,  καταπραΰνει το άγχος και βοηθά στην καλύτερη αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερηνότητας μας. Με γνώμονα αυτή την φιλοσοφία, η προσφορά μου είναι απαραίτητη για την λειτουργία των αθλητικών δραστηριοτήτων.
Τηλ: 6973882842
Email: krista21@hotmail.gr