ΣΥΛΙΚΟΥ Άννα

AnnaSylikouΓεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στα Μελίσσια, από όπου και κατάγεται. Είναι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (ΠΕΔΔ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τη Διοικητική Επιστήμη.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και προσομοιώσεων πολιτικών θεσμών, όπως το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων για τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό, το 18ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων καθώς και εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο Σεμιναρίων Πολιτικής Σκέψης και τέλος, προσομοίωσης διαδικασιών πολιτικής διαπραγμάτευσης στην αγγλική γλώσσα. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Είναι ιδρυτικό μέλος και Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων ΠΕΔΔ. Δραστηριοποιείται εθελοντικά ως μεταφράστρια ιατρικών κειμένων για τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΣΑΜΣΚΠ), ως βοηθός έρευνας- υπεύθυνη ερωτηματολογίων στο Κέντρο Ψυχολογικής Έρευνας και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας, ενώ πρόσφατα εργάστηκε σε συμβουλευτική εταιρεία.

Σήμερα, διατηρεί το προσωπικό της blog και είναι μέλος της συντακτικής ομάδας στο www.allwrite.gr, αρθρογραφώντας στη στήλη των κοινωνικών θεμάτων αλλά και για ζητήματα πολιτικού και γενικού ενδιαφέροντος.

Στοιχεία επικοινωνίας: annasylikou@gmail.com