ΜΠΑΧΑΡΝΙΚΟΥ Μιλένα

SONY DSCΜόνιμος κάτοικος Πεντέλης από το 1984. Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους. Είναι απόφοιτος της σχολής Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2005. Έχει εργαστεί επί 15 περίπου χρόνια σε ημερήσιες εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια, σε τοπικές εφημερίδες και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στον περιοδικό τύπο.

Η εμπειρία της στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης προέρχεται από την επί 6 χρόνια (2000-2006) διαπίστευση της ως συντάκτρια της  ημερήσιας εφημερίδας «Η ΧΩΡΑ» στο τότε ΥΠΕΣΔΔΑ(Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης) .  Την ίδια περίοδο και ειδικότερα από το (2002 έως το 2005) εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στην Γραμματεία του ΣΠΑΠ (Συνδέσμου Προστασίας Ανάπλασης Πεντελικού) με κύριο αντικείμενο την οικονομική διαχείριση, τις προσλήψεις προσωπικού και τα διοικητικά συμβούλια.

Παράλληλα με την επαγγελματική της σταδιοδρομία, συμμετείχε εθελοντικά στην ομάδα Πυρασφαλείας της Πεντέλης από το 1995 έως το 1997, οπότε ιδρύθηκε το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης του οποίου υπήρξε ιδρυτικό και ενεργό μέλος (μετά από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση) και με εβδομαδιαίες 8ωρες βάρδιες, έως το 2005.