ΚΟΛΥΒΟΔΙΑΚΟΥ Αναστασία

KolyvodiakouΗ Πεντέλη είναι ο τόπος που γνώρισα και αγάπησα από παιδί χάρη στον πατέρα μου που  την λάτρευε. Από το 1982 είμαι μόνιμος κάτοικος Πεντέλης. Είμαι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Κολυβοδιάκο, απόστρατο αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού και έχω 2 παιδιά την Έλενα  και τον Νικόλα. Για ένα πράγμα που είμαι περήφανη σήμερα, είναι ότι καταφέραμε  με τον πατέρα τους να τους μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη μας για το Πεντελικό βουνό και να αποφασίσουν και αυτοί  να κατοικήσουν εδώ.

Από το 1982 μάχομαι με τις «όποιες» δυνάμεις μπορεί να διαθέτει ένας πολίτης για μια καλύτερη Πεντέλη.

  1. Πρωτοστάτησα στην ίδρυση του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής «Μορτερό»
  2. Ήμουν εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου «Φίλων Του Παιδιού»
  3. Πρωτοστάτησα στην υλοποίηση της ιδέας να μετατραπεί  το εγκαταλελειμμένο ξωκλήσι του Αι Γιώργη σε Ιερό Ναό – ύστερα από ατέρμονες προσπάθειες και  πολλή δουλειά-  χαίρομαι και καμαρώνω που σήμερα ο Ναός του Αγίου Γεωργίου αποτελεί ένα κόσμημα για την Πεντέλη.

Ονειρεύομαι και παλεύω τα όνειρα μου για τον τόπο να βγουν αληθινά. Κάποιες φορές το πέτυχα άλλες απλώς πλησίασα το όνειρο. Τα όνειρα για μένα δεν έχουν χρώμα, δεν έχουν κόμμα. Τα όνειρα  θέλουν  αγάπη για τον τόπο, ανιδιοτέλεια,  πίστη και ίσως λίγη τρέλα για να μπορέσουμε να κάνουμε το ακατόρθωτο κατορθωτό.

Ζητώ την ψήφο σας για να φτιάξουμε ΜΑΖΙ  την Πόλη που μας αξίζει.