ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Δημοσθένης

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα τελευταία δώδεκα χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στα Μελίσσια όπου διατηρώ Ορθοδοντικό Ιατρείο.

Παράλληλα με την επαγγελματική μου δραστηριότητα, συμμετείχα ανελλιπώς από το 2002 ως το 2010 ως Ορθοδοντικός στην εθελοντική ομάδα του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΚΕΚΑ) της Δ. Ε. Μελισσίων. Στόχος της δράσης μου αυτής ήταν ο προληπτικός οδοντιατρικός & ορθοδοντικός έλεγχος καθώς και η ενημέρωση της στοματικής υγείας των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων.

Το ενδιαφέρον μου για τους συνανθρώπους μου και η ευαισθησία μου απέναντι στα θέματα της υγείας με οδήγησε στην τακτική εθελοντική αιμοδοσία από τα φοιτητικά μου χρόνια. Από το 2002 συμμετέχω αδιάλειπτα σε όλες τις εθελοντικές αιμοδοσίες του Δήμου μας.

Έχοντας γνώση των αναγκών του Δήμου μας στα θέματα πρωτοβάθμιας υγείας και κοινωνικής πολιτικής, νιώθω την ανάγκη να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και υγείας των συμπολιτών μας. Η επαναλειτουργία του δημοτικού ιατρείου της Δ.Ε.  Μελισσίων & η δημιουργία νέου δημοτικού ιατρείου για τους συμπολίτες μας στις Δ.Ε. Πεντέλης & Νέας Πεντέλης θα συμβάλλει σημαντικά στην υλοποίηση του στόχου αυτού.